Ajankohtaista

Meillä voit maksaa Smartum Hierontasaldolla !


Meillä toimii Smartumin Hierontasaldo ! Koulutettu hieroja, urheiluhieroja Markku Kajakulma on aloittanut Savonlinnan OMT Fysioterapian kanssa hieronnan tarjoamisen myös Smartumin  hierontasaldon kautta.
Smartumin Hierontasaldo on Smartumin uusi hyvinvointia edistävä ratkaisu työelämän käyttöön. Tänä vuonna (2017) pilottikokeiluvaiheessa oleva tuote tulee työnantajan kustantaman liikunta - ja kultturisetellin rinnalle Smartumin asiakkaiden toivomuksesta. Työnantajat voivat kustantaa verovapaata Hierontasaldoa työntekijöilleen liittymällä siihen Smartumissa kuten esim. liikuntasetellinkin kohdalla. 
Smartumin Hierontasaldoa voi käyttää ainoastaan Smartumin verkoston hierontapaikoissa - Savonlinnassa siis Savonlinnan OMT Fysioterapiassa koulutettu hieroja Markku Kajakulman laadukkaisiin hierontapalveluihin ! Kohtuullinen verovapaa määrä on n. yksi kerta per kuukausi 11 kuukauden ajan. Mikäli käsittelykerran hinta on korkeampi kuin Smartumin hierontasaldo, niin työntekijä maksaa ylimenevän osuuden omalla rahalla.
Aiheesta lisää tietoja Smartum.fi sivuilla.

Julkaistu 05.11.2017

« Takaisin
Kuva 4559.jpg

Yhteystiedot


Savonlinnan OMT Fysioterapia
Olavinkatu 44
57100 SAVONLINNA

Puh. 015 515967
www.savonlinnanomtfysioterapia.com

Nettiajanvaraus
OMT Fysioterapia sijaitsee Possentornit rakennuksessa. Pääsisäänkäyntimme on Olavinkadulla rakennuksen torin puoleisessa nurkkauksessa Alku kahvilan ja Oma Säästöpankki liikkeiden välissä. Sisäpihan kautta pääsee toimitiloihimme myös pyörätuolilla.