Ajankohtaista

Kalle Itävallan Hintertuxilla !


Terveiset syksyn kolmannelta lumileiriltä Itävallan Hintertuxin jäätiköltä ! 

Treenaaminen on sujunut syksyllä hyvin, kun polvikivut eivät ole enää haitanneet harjoittelua. Laadukkaita käännöksiä on tullut valtavia määriä, parhaimmillaan yli 1000 kpl päivässä, ja kun lumitreenipäiviä alkaa olemaan kolmekymmentä ja oma fysiikka on kunnossa, että jaksaa treenata, niin olen kyllä tosi onnellinen ja laskeminen tuntuu mukavalta.
Tämä on syksyn viimeinen jäätikköleiri ja seuraavaksi suuntaamme Talent teamin kanssa itsenäisyyspäivänä Sallaan lumileirille. Sieltä siirrymme vajaan viikon jälkeen Rukalle, jossa lasketaan kauden ensimmäiset Alpine Ski Tour kilpailut joulukuun puolessa välin.Rukan kisojen jälkeen tullaan viikoksi kouluun ja viikonloppu ennen Joulua treenataan Tahkolla.
Joulun jälkeen palaamme jälleen Tahkolle, jossa treenit jatkuu vuodenvaihteeseen ja sieltä jatkamme Talent teamin kanssa suoraan Ylläkselle, jossa olemme Loppiaiseen asti.Sitten tämän kahden leiriviikon jälkeen pikavisiitti kotiin Savonlinnaan neljäksi päiväksi ja taas takaisin Lappiin Pyhätunturille reiluksi viikoksi, jossa vuorossa Alpine Ski Tourin seuraava kisaviikonloppu.
 Alppihiihtokausi on pitkä ja leiripäiviä tulee syys-toukokuun aikana noin 120 eli puolet tuosta ajasta olen leireillä tai kisamatkoilla. Koulutehtävät ja myös osa kokeista tehdään leirien ja kisamatkojen yhteydessä.
Kauden tavoitteena on päästä nuorten alle 16-vuotiaiden MM kisoihin, jotka kilpaillaan Italian Topolinossa helmikuun alussa. SM kilpailut kilpaillaan keväällä Ylläksellä ja Levillä. Sieltä tavoite saada useampia palkintokoroke sijoja.
Laskeminen ja treenaminen on jälleen todella mukavaa, kun kaksi vuotta vaivanneet polvikivut ovat takanapäin. Kiitos Arto!
Kalle
Julkaistu 24.11.2019

« Takaisin
Kuva 6501.jpg

Yhteystiedot


Savonlinnan OMT Fysioterapia
Olavinkatu 44
57100 SAVONLINNA

Puh. 015 515967
www.savonlinnanomtfysioterapia.com

Nettiajanvaraus
OMT Fysioterapia sijaitsee Possentornit rakennuksessa. Pääsisäänkäyntimme on Olavinkadulla rakennuksen torin puoleisessa nurkkauksessa Alku kahvilan ja Oma Säästöpankki liikkeiden välissä. Sisäpihan kautta pääsee toimitiloihimme myös pyörätuolilla.