PalvelutLuotettavissa käsissä hyvinvointia pintaa syvemmälle !

Kiitoksena ammattiryhdikkäästä toiminnastamme olette antaneet meille  Todistettavasti Tyytyväisimmät Asiakkaat - sertifikaatin jo vuodesta 2014 lähtien. Jatkamme yli 20 vuotista toimintaamme jatkuvasti uudistuen ja lisäten vankkaan saavutettuun ammattitaitoon uusimmat lääketieteelliset hoito- ja tutkimusmetodit. Palveluvalikoimassamme esimerkiksi fasciamanipulaatio, kinesioteippaus tai Firstbeat hyvinvointianalyysi täydentävät OMT fysioterapian perustaa loistavasti. 

Manuaalinen lymfaterapia on eri syistä johtuvaan kehon turvotukseen tehokas hoitomuoto. Hoidolla saadaan aktivoitua elimistön omaa pumppaustoimintaa tilanteissa jolloin elimistön imusuoni järjestelmän kyky kuljettaa imunestettä on alentunut, joko esim. leikkausten tai syöpähoitojen yhteydessä tai synnynnäisenä ominaisuutena.

Samoin koulutetun hierojan tarjoamat palvelut tuovat lihaskudoksen käsittelyn kautta nopeamman kehon kuntoutumisen ja rentoutumisen kaikkien asiakkaidemme ulottuville.


 Yhteystiedot


Savonlinnan OMT Fysioterapia
Olavinkatu 44
57100 SAVONLINNA

Puh. 015 515967
www.savonlinnanomtfysioterapia.com

Nettiajanvaraus
OMT Fysioterapia sijaitsee Possentornit rakennuksessa. Pääsisäänkäyntimme on Olavinkadulla rakennuksen torin puoleisessa nurkkauksessa Alku kahvilan ja Oma Säästöpankki liikkeiden välissä. Sisäpihan kautta pääsee toimitiloihimme myös pyörätuolilla.