Koulutettu Hieroja Markku Kajakulma vastaa yrityksessämme hierontapalveluista. 

Hieronta-ajan Markulle voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla numeroon 015-515967 tai 050-5535927.

Klassinen hieronta

Hieronta on tutkitusti yksi vaikuttavimmista hoitomenetelmistä lihasperäisissä vaivoissa.
Hieronta on perinteinen ja tehokas hoitomuoto erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön sairauksissa ja kiputiloissa.
Klassinen hieronta on pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja jännitysten laukaisemiseksi.
Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudosten uusiutuminen tehostuu.

Urheiluhieronta

HIeronta on tärkeä osa urheilijan lihashuoltoa. Hierontaa käytetään toipumisen edistämiseen harjoittelusta, pehmytkudosten ylirasitustilojen ja vammojen hoitoon sekä rentoutumiseen.

Urheiluhieronta ei ulkoisesti eroa klassisesta hieronnasta, mutta urheiluhierojalta edellytetään laajempaa ymmärrystä ja tietoa urheilun aiheuttamien harjoitteiden ja rasitusten vaikutuksesta kehoon.

Harjoittelu ja kilpailu aiheuttavat hoidoille kuitenkin omat vaatimuksensa sekä hierontatekniikoiden, että ajankohdan ja frekvenssin suhteen. Lihas- ja tukikudosten kuormitus vaihtelee eri urheilulajeissa, joten myös lihashuolto poikkeaa niissä.

Urheiluhieronnassa tarvitaan taito annostella hierontaa siten, että se edesauttaa urheilijaa optimaalisesti eri harjoittelu- ja kilpailujaksoissa / tilanteissa. Ja edesauttaa urheilijaa parantumaan urheilun tai kuntoliikunnan aiheuttamista rasitusvammoista.

Markun mottona on: " Teen työtäni käsillä, aivoilla ja sydämellä."Yhteystiedot


Savonlinnan OMT Fysioterapia
Olavinkatu 44
57100 SAVONLINNA

Puh. 015 515967
www.savonlinnanomtfysioterapia.com

Nettiajanvaraus
OMT Fysioterapia sijaitsee Possentornit rakennuksessa. Pääsisäänkäyntimme on Olavinkadulla rakennuksen torin puoleisessa nurkkauksessa Alku kahvilan ja Oma Säästöpankki liikkeiden välissä. Sisäpihan kautta pääsee toimitiloihimme myös pyörätuolilla.